Netrise hesabınızı ve ilgili verilerinizi silmeyi talep etme hakkına sahipsiniz. Bu sayfada, bu talebi nasıl yapacağınız ve süreç işlediğinde hangi verilerin silineceği, hangilerinin saklanacağı açıklanmaktadır.
Hesabınızın silinmesini talep etmek için lütfen aşağıdaki adımları izleyin:
Talebinizi aldıktan sonra, güvenlik doğrulaması için sizinle iletişime geçebiliriz.
Talebiniz onaylandığında ve işlem tamamlandığında:
Aşağıdaki Kişisel Olarak Tanımlanabilir Bilgiler (PII) sistemlerimizden kalıcı olarak silinecektir:
user_id'niz ile olan doğrudan bağlantısı.Platformun genel işleyişi, kampanya performans ölçümü (CTR, görüntülenme) ve istatistiksel analizler için (örn. BigQuery) bazı veriler anonimleştirilmiş ve toplulaştırılmış olarak saklanmaya devam edecektir.
user_id) ilişkilendirilemez.Geçerli bir silme talebi alındıktan sonra, Kişisel Olarak Tanımlanabilir Bilgilerinizin (yukarıda 'a' bölümünde belirtilen) operasyonel veritabanlarımızdan (Firebase Auth/Firestore) silinmesi işlemi genellikle 30 gün içinde tamamlanır.
Anonimleştirilmiş ve toplulaştırılmış analitik veriler (yukarıda 'b' bölümünde belirtilen), istatistiksel bütünlük ve raporlama amacıyla süresiz olarak saklanabilir.
Bu süreçle ilgili herhangi bir sorunuz varsa, lütfen info@netrise.app üzerinden bizimle iletişime geçin.